Ruby Rose, Başrolünde Olduğu Batwoman Dizisinden Ayrıldı

Bir yarasa gider, bir yarasa gelir

CW'nin Arrowverse'e geçen sene kattığı dizilerden biri olan Batwoman'da işler karışık. Dizinin başrolünde Batwoman karakterini canlandıran Ruby Rose (Kate Kane), 20 bölümlük ilk sezonun ardından diziden ayrıldığını açıkladı.

Rose ayrılma nedenini açıkça belirtmemiş ve açıklamasında da tüm kadroya ve çalışanlara sonsuz saygı duyduğunu söylemiş, klasik biçimde kendisine bu şansı verdiklerinden dolayı teşekkürlerini de sunmuş. Birinci sezonu başarıya ulaştıran herkese müteşekkir olduğunu söylemiş.

Konu hakkında ne Rose, hem de Batwoman yapımcıları yorum yapıyor. Ancak bu ayrılığın ilk sezon çekimlerinde Rose'un geçirdiği kazayla ilgisi olmadığı belirtilmiş durumda. Rose geçirdiği kazanın ardından felç kalmaması için acil bir operasyon geçirmişti.

2. sezon onayını çoktan almış olan Batwoman bu sezon 22 bölümle karşımıza çıkacaktı. Warner Bros, Batwoman'ın uzun vadede devamı için kararlı olduklrını ve en kısa sürede yeni bir aktrisle anlaşacaklarını duyurdu. Bu yeni aktris de LBGTQ+ camiasından olacak çünkü Kate Kane (Batwoman) DC Comics'in en bilinen LBGT karakterlerinden biri.

Dizinin ikinci sezonu 2021 Ocak ayında yayınlanmaya başlayacaktı ancak virüs salgını yüzünden çekimler ertelendiğinden bu tarih şu an belirsiz bir hal aldı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum