Ruined King: A League of Legends Story'nin İlk Fragmanı Yayınlandı

Tek kişilik bir League of Legends oyunu

League of Legends'ın geliştiricisi Riot Games, bundan yaklaşık bir yıl önce League of Legends evreninde geçen tek kişilik oyun projelerini yayınlamak üzere Riot Forge markasını oluşturmuştu ve bu bağlamdaki ilk oyunun da Ruined King: A League of Legends Story olduğunu öğrenmiştik.

Yapılan duyuruya bir teaser fragman eşlik etmişti ama 50 saniyelik bu fragmanda oyuna dair bir görüntü yok, sadece birkaç cümlelik bir özet vardı.

Battle Chasers: Nightwar ve Darksiders Genesis'in yaratıcısı Airship Syndicate tarafından geliştirilmekte olan Ruined King: A League of Legends Story'nin artık resmi bir duyuru fragmanı var:

Ruined King sıra tabanlı bir rol yapma oyunu. Oyunun hikayesi Burning Tides sonrasında geçecek ve oyunda çeşitli League of Legends şampiyonları olarak oynayacağız. Bu tek kişilik oyunlar Runeterra ve şampiyonların hikayelerini çok daha farklı açılardan öğrenmemize olanak sağlayacak.Oyuncular hem Bilgewater şehrini, hem de gizemli Shadow Isles'ı ilk kez dolaşabilecek ve haklarında yeni bilgiler öğrenebilecekler.

Oyunun gelecek sene başında çıkması bekleniyor.

YORUMLAR
allalla
2 Kasım 2020 17:55

güzel olacaktır diye düşünüyorum geliştirici ekibe bağlı olarak.

Keşke oynanış da görebilseydik.

Parolamı Unuttum