Russo Kardeşler, Extraction'ın Yeni Posterini Paylaştı

Chris Hemsworth'ten kopamıyorlar

Marvel Sinematik Evreni'nin kilit yönetmen kardeşleri Russo Kardeşler, Avengers Endgame'in ardından MCU'ya veda etmişlerdi. Daha sonraki yolculuklarına sadece yönetmen olarak değil yapımcı olarak da devam eden Joe ve Anthony Russo ikilisinin yapımcılığını üstlendiği son film ise Netflix için çekilen Extraction filmi oldu. Russolar filmin ilk posterini de Twitter hesaplarından paylaştılar.

MCU'da Thor karakterini de canlandıran Chris Hemsworth'ün başrolünde yer aldığı filmin senaryosunu ise Joe Russo kaleme aldı. Russo kardeşlerin yönettiği dört Marvel filminde de ekipte yer alan Sam Hargrave'in yönetmenliğini yaptığı Extraction 24 Nisan'da Netflix üzerinden yayınlanacak. Filmin senaryo özeti ise şu şekilde;

"Chris Hemsworth'ün canlandırdığı Tyler Rake karakteri korkusuz bir kara borsa kiralık askeridir. Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan Rake, tüm hünerlerini uluslararası bir suç lideri tarafından kaçırılan oğlunu kurtarmak için kullanacaktır. Fakat silah tüccarlarının kirli yeraltı dünyası ve uyuşturucu ticareti bu görevi şimdiden ölümcül hale getirmeye yetti bile. Bu olayın sonunda Rake ve oğlunun hayatını sonsuza kadar değişecek." 

Chris Hemsworth'ün yanı sıra David Harbour ve Derek Luke'un da kadrosunda yer aldığı film aksiyonu bol gözüküyor. Bakalım Russo Kardeşlerin yapımcılık ve senaristlik yetenekleri de yönetmenlikleri kadar iyi olacak mı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum