Russo Kardeşler Yeni Bir Battle of the Planets Filmi Yapmaya Hazırlanıyor

Endgame'den sonra ne yapacaklarını şaşırdılar

1972 yılında Japonya'da yayınlanan Science Ninja Team Gatchaman animesi o dönemde büyük bir başarıya imza atmıştı. Tabii ki bu başarı Amerikan şirketleri tarafından göz ardı edilmedi ve 1978 yılında Sandy Frank Entertainment şirketi Battle of the Planets adı altında bu Science Ninja Team Gatchaman animesinin Amerikan versiyonunu çıkarttı. 

1978-1980 yılları arasında Amerika'da yayınlanan Battle of the Planets çizgi filmi döneme damga vurdu. 2013 yılında Japonya-Amerika ortak yapım bir CGI filmi yapılmak istenilse de proje iptal edildi. Lakin Team Gatchaman'ın 2013 yılında çıkan ve Japonya'da vizyona giren bir filmi yapıldı. 2019 yılına geldiğimizde ise proje emin ellere geçmiş gibi gözüküyor. Joe ve Anthony Russo'nun San Diego Comic-Con'da ki panelinde öğrendik ki Russo Kardeşler, Battle of the Planets'in haklarını almışlar. 


Marvel Sinematik Evreni içerisinde yaptıkları unutulmaz filmlerle büyük bir hayran kitlesi edinen Russo Kardeşler, Netflix için bir Magic the Gathering animasyon dizisi üzerinde de çalışıyor. Battle of the Planets için ise yeni ve büyük bir film planlayan iki kardeş, filmin yapımcılığını üstlenecek. Hatta gelen haberlere göre Russo Kardeşler Battle of the Planets filmini yönetmeye de hazır. 

Beş genç yetimin, erken yaştan itibaren elit ve galaksiler arası bir takım olan G-Force tarafından eğitilmesini ve dünyayı korumasını konu alan Battle of the Planets çizgi film serisi 70'ler ve 80'lerde büyük bir hayran kitlesine sahipti. Bakalım günümüzde çekilecek olan yeni bir versiyonu yine başarıya ulaşabilecek mi? Russo Kardeşlere bu konuda büyük iş düşüyor. 

YORUMLAR
xlight007
20 Temmuz 2019 16:06

bunlar çok balon yönetmenler banada verseler 300m dolar bütçe bende bol gişeli film çekerim filmleri gişe yapınca kendilerini iyi sanıyorlar bakın ironman yönetmenine predator a naptı içine etti :D

Parolamı Unuttum