Russo Kardeşlerin Anlatacağı Bir Captain America Hikayesi Daha Varmış

Geri dönüş sinyalleri erken mi başladı?

Joe ve Anthony Russo Kardeşler, MCU adına çektikleri filmlerle büyük bir başarı öyküsüne imza attılar. Özellikle Avengers: Endgame ilebirlikte Marvel SinematikEvreni'nin 22 filmlik devasa Infinity Saga dönemine son noktayı koymaları, ikili için unutulmaz bir deneyim oldu. Lakin iki kardeş zamanı gelince yeniden MCU'ya döneceklerinin sinyallerini her fırsatta veriyorlar, yani Marvel-Russo ortaklığını yeniden sinemada izleyebiliriz. 

MTV'nin ödül töreninde konuşan Anthony Russo, "Joe (Russo) bir Captain America hikayesi daha anlatılabileceğini söylüyor, bunu biraz daha açabilir misiniz?" sorusuna "Yapamam" cevabını verdi. Fakat Joe ve Anthony Russo Kardeşlerin, bir Captain America filmi için daha MCU ile çalışacakları uzun zamandır söyleniyordu. Anthony Russo'nun bunu yalanlamaması da, durumu daha da karmaşık hale getiriyor. Zira eğer böyle bir film hiç gündemde olmamış olsaydı ne Joe Russo bunu söylerdi, ne de Anthony Russo bu soruya herhangi bir yalanlama getirmeden, kaçamak cevap vermek zorunda kalırdı. 


Endgame'in sonunda yaşananları düşünecek olursak, son sahneye gelinene kadar yaşanan olayları anlatan bir Captain America filmi olası gözüküyor olabilir. 

Ödül töreni sırasında Endgame'in zirve filmleri olduğunu belirten kardeşlerin bence MCU adına en başarılı işleri Captain America: Winter Soldier olsa da, Anthony Russo'nun ve çoğu Marvel hayranının Endgame'e bakış açıları oldukça farklı. 

Russo Kardeşlerin gelecekteki projesi Netflix adına bir Magic The Gathering animasyon dizisi olacak. Fakat Joe Russo, daha önce yaptığı açıklamalarda Doctor Doom ve Fantastik Dörtlü'nün de MCU'ya dahil olmasıyla birlikte yeniden Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olabileceklerinin sinyalini vermişti. Bakalım Joe ve Anthony Russo'nun olası dönüşü bir Captain America filmiyle mi olacak yoksa Fantastik Dörtlü'nün tanıtılmasıyla birlikte mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum