Rust, Twitch Desteğiyle Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı Rekorunu Kırdı

Twitch oyun dünyasına yön vermeye devam ediyor

Rust, uzun süredir aramızda olan oyunlardan biri. Çevrimiçi hayatta kalma oyunları dünyasının hız kazandığı dönemlerde bu trene atlayan Facepunch, o günden beri oyunu geliştirmeye devam ediyor. Fakat 2020 yılının karşımıza çıkardığı sürprizler gibi Rust da 2021 yılında ilginç bir sürpriz yaptı.

Bildiğiniz gibi bir süredir oyun dünyasının dinamikleri, Twitch'teki yayıncılar ile paralel şekilde çalışıyor. Son günlerde Rust'a geri dönüş yapan pek çok yüksek profilli yayıncı, bu sebeple oyuncuları tekrar oyuna çekmeyi başardı. SteamDB verilerine göre Rust dün akşam saatlerinde 134.483 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşarak rekor kırdı.

Twitch kanadında ise işler Rust için çok daha iyi gidiyor. Yine SteamDB verilerine baktığımızda oyunun dün akşam itibariyle 1 milyon izleyici tarafından izlendiğini görebiliyoruz. Bundan önceki aylarda ancak 100.000'e yakın izleyici toplayabilen Rust, kendi rekorlarını kırmaya devam ediyor.

Tabii ki bu denli izlenme sayıları, oyuncu sayısında artışı da beraberinde getirebilir. Bakalım Rust, ilerleyen günlerde kendi rekorunu kırmayı başarabilecek mi?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum