Sadece Bir Oyuncu İstediği İçin, Rising Storm 2'deki Bir Ağaç Haritadan Kaldırıldı

Müşteri ilişkileri diye buna derim ben!

Birkaç hafta önce açık betadan çıkarak Steam'de resmi olarak yayımlanan Rising Storm 2: Vietnam geliştiricileri ile bir oyuncu arasında ilginç bir olay yaşandı.

Ağaç

Geçtiğimiz haftalarda SprayAndPlayisimli Reddit kullanıcısı, Rising Storm 2: Vietnam'da yer alan bir ağacın kaldırılması yönünde bir istekte bulundu. Reddit'te başlık açan kullanıcı, Bell UH-1 Iroquois (Huey de deniliyor aynı zamanda) helikopterini kullanmayı çok sevdiğini, fakat haritada gereken yere giderken RPG'lerden korunmak için alçaktan uçtuğunu, göreve yakın noktada yer alan bir ağaca, iniş yaptığı her seferde çarptığını söyledi. Hatta SprayAndPlay, ağacın haritada pek de önemli olmadığını, rastgele konulduğunu düşündüğünü ve yerine küçük bir kaya vs. de konulabileceğini dile getirdi.

Tabii birçok oyuncu oynadıkları oyunlar hakkında daha detaylı geri bildirimler veya isteklerde bulunurken, spesifik olarak bir ağaç hakkında yapılan bu istek ilgi gördü. Oyuncular bu başlığa"bir dahaki güncelleme notunda -spesifik bir ağaç kaldırıldı- ibaresini görürsem çok güleceğim" gibi yorumlarda bulundular.

20 Haziran'da yayımlanan güncelleme notları sonrası ise, SprayAndPray'in isteği geliştiriciler tarafından karşılandı. Oyunun güncelleme notlarında "SprayAndPlay'in isteği üzerine, spesifik bir ağacın oyundan kaldırıldığı" notu yer aldı; hatta geliştiriciler "Size katılıyoruz bayım!" ibaresini bile ekledi.

Patch-note

Tripwire Interactive tarafındana yapılan bu jest hayli ilgi gördü ve başlık Reddit'te bir hayli popüler oldu. Zira geliştiricilerin oyuncuları dinlediği oyunlara pek aşinayız, ama böylesini şimdiye kadar görmedik desem yanlış olmaz herhalde. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum