Sadece Kadınlardan Oluşan Bir Fast & Furious Yan Filmi Geliyor

Vin Diesel oldukça iddialı

Fast and Furious serisinin dokuzuncu filmi 22 Mayıs'ta vizyona girecek. Ardından serinin onuncu filmi için çalışmalar başlayacak ve bu filmin de 2021 yılında vizyona girmesi bekleniyor. Serinin yıldızı Vin Diesel ise hıza ve öfkeye yeteri kadar doyamamış olacak ki bir yan film için senaryo yazmış. Sadece kadınlardan oluşan bir Hızlı ve Öfkeli filmi için stüdyoyla görüşen Diesel, ilk etapta olumlu cevap almış ve çalışmalar başlamıştı.

Geçtiğimiz günlerde "Sadece kadınlardan oluşan bir yan film yarattım ve senaryo önümüzdeki ay hazır olacak." diyen Diesel yeni filmle ilgili ilk duyuruyu yapmıştı. Universal Pictures da bu yan film için oldukça iddialı. Seriye yedinci filmde dahil olan Ramsey karakterini canlandıran Nathalie Emmanuel de bu filmden umutlu. "Bu oldukça havalı olacak, bir bakıma Charlie'nin Melekleri tarzında tamamen kadınlardan oluşacak ve bence çok eğlenceli olacak." diyen Emmanuel büyük olasılıkla bu filmin başrollerinden birisi olacak. 

Bu yeni yan filmde hangi karakterlerin yer alacağı veya filmin vizyon tarihi henüz belli değil. Ancak Vin Diesel'in yazarlığa soyunduğu ve serinin hayranlarını meraklandıran bu filmle ilgili yakın zamanda bolca casting haberi duyacağız gibi gözüküyor. Bakalım bu yeni film Ghostbusters'ın 2016 versiyonu gibi bir hayal kırıklığı mı olacak yoksa serinin mihenk taşı olan Vin Diesel hayranların beklentilerini karşılayabilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum