Sahte Mandalorian Fragmanı Herkesi Ters Köşe Yaptı

Ergen Yoda

Karantina sürecinde evlerinde kalmak zorunda kalan insanların ne kadar sıkıldığını tahmin etmek güç değil. Biz oyun oynayanlar yine bir nebze bu sıkıntıdan kurtulacak yollar bulabiliyoruz ama karantinadaki insanların genelinde ciddi bir buhran yaşanıyor. Bu can sıkıntısı insanları yaratıcı olmaya da itiyor. IGN'in yayınladığı son sahte The Mandalorian 2. sezon fragmanı da bunun güzel bir örneği.

Aslında fragmanın son anına kadar sahte olduğunu anlamak pek mümkün gözükmüyordu, ancak sonda yer alan Ergen Yoda tüm izleyenleri faka bastırdı. "Din Djarin uzağa yolculuk etti, çok sayıda düşman kazandı ve oldukça önemli bir kargonun yükünü omuzladı. Ancak onun yolculuğu bitmekten çok uzakta. The Mandalorian İmparatorluğun çöküşü ile First Order'ın doğuşu arasındaki dönemde geçiyor. Yalnız bir silahşörün galaksinin uzak diyarlarına, Yeni Cumhuriyet'in ulaşamadığı yerlerdeki yolculuğuna tanıklık ediyoruz."açıklamasıyla paylaşılan fragman son ana kadar epey gerçekçi gözüküyordu.

İşin en eğlenceli kısımlarından birisi de bazı insanların sosyal medyada fragmanın tamamını izlemeden "İkinci sezon fragmanı yayınlandı!" şeklinde gaza gelmesiydi. Sonrasında verilen tepkiler de epey eğlenceli. IGN'in bu can sıkıcı günlerde yaptığı bu parodi fragman insanları güldürmeyi başardı gibi gözüküyor. Ancak akıllara yeni bir soruyu daha getiriyor, gerçek fragman ne zaman yayınlanacak? 

YORUMLAR
SKYXEM
21 Nisan 2020 13:43

IGN Xbox XXL videosunu da paylaştı. O da bakmaya değer.

Parolamı Unuttum