Şaka Değil Millet! Rick and Morty'nin Üçüncü Sezonu Başladı!

Hem de 1 Nisan'da çıktı! Adult Swim favori kanalım olma yolunda ilerliyor.

 Dün 1 Nisan'dı, yani duyduğumuz her heyecan verici habere temkinli yaklaştık. Hep kafamızda bir acaba vardı. Rick ve Morty'nin yeni bölümü çıktı diye bir Youtube yorumu görünce tabii ki inanmadım, ama kontrol etmeden de duramadım. Şaka değilmiş! Gerçekten de Rick and Morty'nin üçüncü sezonunun ilk bölümü canlı bir yayın olarak yayımlandı ve hatta hala da yayımlanmaya devam ediyor.

Adult Swim'in canlı yayın sayfasından bu bölümü izleyebilirsiniz. Bölüm sürekli olarak tekrar gösteriliyor, ancak geriye sarma ya da ileriye alma şansınız yok. Yani başına denk gelmeniz lazım ki tüm bölümü izleyebilin. Bir dip not daha düşmek lazım tabii, haliyle bölümün Türkçe altyazısı bulunmuyor, yayın şu an için sadece İngilizce. Tabii Adult Swim'in yayın takvimiyle de alakalı bir durum, belki de siz bu habere tıkladığınızda yayın çoktan bitmiş olabilir. Lütfen bizi suçlamayın :). 

Bölümü izledim ve Rick and Morty hasretimi giderdim. Bölümde Smith ailesinin Rick'in yokluğunda nasıl derbeder olduğunu ve Rick'in de uzay hapishanesindeki maceralarını izliyoruz. Spoiler vermemek adına bundan daha fazlasını söylemiyorum.

Sezonun geri kalanı ise bu yaz bizimle olacak ancak net bir tarih verilmedi. 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum