Sam Fisher'ı Seslendiren Aktörden Çarpıcı Bir Splinter Cell Paylaşımı Geldi!

Galiba bu sefer geliyor

Yeni Splinter Cell oyununu hepimiz merakla bekliyoruz. E3 2018'de bulunmayan seri, Ghost Recon: Wildlands'de karşımıza çıkarak hepimizi umutlandırmıştı. Hatta pek çoğumuz oyunu The Game Awards'da görmeyi bekliyorduk.

Maalesef bu tahminlerimizin ve umutlarımızın hiçbiri gerçek olmadı. Ubisoft'un yeni Splinter Cell oyunu üzerinde çalıştığı kulaktan kulağa yayılmış olsa da elimizde elle tutulur bir kanıt bulunmuyordu.

Fakat bugün her şey değişti. Splinter Cell'in İtalyanca versiyonunda Sam Fisher'a sesini veren Luca Ward, Facebook sayfasının kapak fotoğrafını aşağıdaki fotoğraf ile güncelledi. Bakalım içeriği yakalayabilecek misiniz?

lw-big

Evet, yanlış görmüyorsunuz. Bu üç yeşil ışık, Sam Fisher'ın alametifarikası haline gelmiş gece görüş dürbününe ait. Tabi ki hemen "yeni oyun geliyor" naraları ile halay çekmeye gerek yok fakat elimizde somut bir kanıt olması iyi bir şey.

Fotoğrafın altına hemen Splinter Cell 1 OST'sini yorum olarak paylaşan Ward, Splinter Cell hype treninin hızını arttırmış oldu. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum