Sam Lake, Remedy'nin Yeni Projesi Üzerinde Çalışmaya Başladı!

Yeni bir Alan Wake geliyor olabilir mi?

The Gaming Awards'un Yılın Oyunları kategorisine aday olmayı başaran Control, Remedy'ye oldukça iyi bir sene yaşatıyor. Fakat firma, bu başarının devamı için şimdiden kolları sıvamış durumda. Remedy'nin kreatif direktörü Sam Lake, attığı bir tweet ile birlikte yeni oyun sürecinin başladığını duyurdu.

Kapalı perdelerin ardından baktığı bir fotoğraf paylaşan Lake şu ifadeleri kullanmış: "Yeni çok gizli sığınağımdayım. Ve yeni bir hikaye yazıyorum". Ardından Remedy'yi etiketleyen yapımcı şimdiden herkesi heyecanlandırmayı başarmış durumda.

Sam Lake'in şu an ne üzerinde çalıştığını tahmin etmek oldukça zor. Öte yandan Remedy'nin Alan Wake'in isim haklarını satın aldığını da unutmamak gerek. Lake daha önce uzun süredir ortalarda görünmeyen AW serisi üzerinde çalışmak istediklerini de belirtmişti. Tabi bu tweet'in başka bir içeriğe işaret ediyor olması da mümkün.

Örneğin yapmcı, bir süredir bahsi geçen Alan Wake'in TV adaptasyonunun hikayesini yazıyor olabilir. Geçtiğimiz sene doğrulanan bu bilginin ardından Lake'in çekilecek dizinin baş yapımcısı olacağı da doğrulanmıştı. Yani bu "gizli sığınakta", Alan Wake'in dizisinin hikayesi yazılıyor da olabilir.

Sam Lake ve ekibinin ne üzerinde çalıştığını zaman gösterecek.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum