Samsung Galaxy S IV'ün Türkiye Fiyatı Açıklandı

Merakla beklenen yeni Galaxy'nin çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu.

Sadece Samsung hayranlarının değil, herkesin merakla beklediği Samsung Galaxy S IV'ün Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu. Turkcell'in ön siparişe sunduğu Samsung Galaxy S IV, farklı kapasite seçeneklerine sahip olacak (16GB, 32GB, 64GB) ve 16GB'lık modelin fiyatı 1999TL olarak belirlenmiş durumda.

Bunun haricinde, Samsung Galaxy S IV'ün farklı ülkelerde farklı işlemcilerle çıkacak olması durumu var biliyorsunuz. Turkcell'in verdiği bilgilere bakılacak olursa, ülkemizde satışa sunulacak Galaxy S IV'te Exynos 5 Octa işlemci olacak ki bekliyorduk bunu zaten. Bu da telefonu satın alacaklar için sevindirici bir haber. Zira Exynos 5 Octa, diğer versiyonda kullanılan Snapdragon 600'den daha güçlü bir işlemci (hadi yine iyisiniz).

27 Nisan'da dağıtımı başlayacak olan telefonun diğer özellikleri arasında 2GB DDR3 bellek ve Corning Gorilla Glass 3 bulunuyor. Haberi bir reklâm gibi bitirmek gerekirse: "Yeni Samsung Galaxy S IV. Daha hızlı, daha çizilmez, daha hafif. Cebinizi şenlendirmeye ne dersiniz?"

(Benden reklâmcı olmaz bence.)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum