Samurai Shodown’ın Yapımcıları ‘Exclusive’ Teklifini Reddetmişler

‘Exclusive’ işine el atmış bu ‘PC platformu’ da kim ola ki?

Seriyi diriltmek üzere geliştirilen yeni Samurai Shodown oyunu hakkında oyunun yönetmenliğini ve sanat yönetmenliğini yapan Nobuyuki Kuroki tarafından Koreli oyun sitesi GameFocus’a bir röportaj verilmiş. Röportajda paylaşılan bilgilerden birisi takipçilerinin ilgisini çekmiş durumda.

Gatoray rumuzlu twitter kullanıcısı bu röportaj ile ilgili olarak attığı mesajda, Kuroki’nin belirttiği bir noktaya işaret ediyor. Buna göre, bir PC oyun satış platformu, oyunun kendi platformlarına özel olması için teklifte bulunmuş, bunun için de yüzbinlerce kopyayı önden satın almayı teklif etmişler. Ama SNK CEO’su bu teklifi reddetmiş, zira oyunun bir milyon kopyadan fazla satabileceğine inanmaktalarmış kendileri.


Bahse konu platformun ismi paylaşılmamış olmasına rağmen konuyla ilgili çeşitli forumlarda, ağlarda pek çok yorum yapılıyor ve ağırlıklı olarak akla gelen isim Epic Games gibi görünüyor şu aşamada. Bunun hakkında bir kanaatte bulunmak güç. Zira bu görüşü destekleyebilecek bir verimiz, ek bir bilgimiz yok. Ama bu yönde tahminde bulunanların, açıldığı günden bugüne Epic Games Store’un ön plana çıkan stratejisinin bu olduğunu göz önünde bulundurarak böyle bir yorum yaptıklarını söylemek mümkün.

Bakalım önümüzdeki günlerde Epic Games veya SNK tarafından doğrulanacak veya yalanlanacak mı bu iddia. Bunu bir kenara bırakacak olursak, Samurai Shodown ile buluşmamıza az bir süre kaldı; 25 Haziran'da PS4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek. PC ve Nintendo Switch oyuncuları ise bir süre daha beklemek durumunda kalacaklar. Takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum