Sapkowski, The Witcher Dizisinin En Az Game of Thrones Kadar Başarılı Olacağını Söylüyor

Öyle diyorsa öyledir

The Witcher dizisinin reklam dönemi artık resmi olarak başladı diyebiliriz, önümüzdeki gün ve haftalarda da diziyle ilgili çeşitli haberler ve sızıntılarla karşılaşacağız. Alman Serien dergisi setten gelen raporlara dayanarak dizinin yayın tarihini 17 Aralık olarak açıklamıştı, dün MCM London Comic Show'da kapalı kapılar ardında diziden yeni sahneler gösterildi, Lauren Hissrich ve Sapkowski röportajlara hız verdi.

Bu röportajlardan biri de Corriere la Lettura'da yayınlandı ve Andrzej Sapkowski hem kitaplarının arkaplanını, hem Netflix dizisini, hem de George R.R. Martin'in Bus ve Ateşin Şarkısı serisini yorumladı.

Röportajda yer alan Hissrich, "Yıllar boyunca fantazi türü büyük film yapımlarının tekelindeydi. Yalnızca onların ünlü aktörler için, göz alıcı aksiyon sahneleri çekmek için, Oscar ödüllü kostümler tasarlamak için bütçeye sahipti. Günümüzdeyse fantazi türü kendisine TV'de ve yayın servislerinde yeni bir ev buldu, artık herkes bu aktörleri, bu kostümleri ve bu sahneleri evlerinde izleyebiliyor. The Witcher bunların tümünü yaratıklar ve büyüyle birlikte yapıyor ve son derece de orijinal bir dizi. Fantazi türü artık sadece nerd denilen kitleye hitap etmiyor; Game of Thrones'un büyük başarısı da bunun kanıtı." şeklinde konuşurken, Sapkowski de The Witcher dizisinin HBO'nun başarılı ismi Game of Thrones'tan aşağı kalmayacağını söylemiş.

Sapkowski, The Witcher'ın Game of Thrones'un başarısını tekrarlayacağını, hatta belki de geçeceğini söylemiş. Bu esnada Game of Thrones eleştirisinde bulunmayı da ihmal etmemiş ama.

"George R.R. Martin'in işlerine saygı duyuyorum. O seriyi seviyorum ama kitaplarında çok fazla ana karakter var. Bir keresinde ona "peki ama neden bu karakterleri öldürüyorsun?" diye sordum, "çünkü bundan hoşlanıyorum" diye cevap verdi. Okurların aynı düşüncede olduğunu sanmam".

Netflix'in The Witcher dizisi çok büyük ihtimalle bu yıl sonunda ekranlarda olacak.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
29 Ekim 2019 02:01

Film değil de dizi olacağını bir kez daha hatırlattığınız için teşekkür ederim. :/

Nedense bu dizi muhabbetine pek ısınamadım.Henüz hiçbirine doğru düzgün bakamadım fakat dizinin daha fazla para kazanmak amacıyla yapıldığını düşünüyorum.Yoksa yaparsın 2-3 serilik bir film [örneğin Matrix, Avengers vs.] yine yoluna bakarsın.Ha diyorsan ki ''o iş her baba yiğidin harcı değil, film tutmazsa hem seyirci bulamam hem maddi anlamda zarar olur'', orası da sizin becerinize kalmış, ona bir şey diyemem işte.Bak şimdi The Walking Dead ile Stranger Things gibi dizilere, adamlar iyi yapamıyor olsalar bile izlenmeye devam edebiliyorlar.Sizinki de o hesap olmaz inşallah!

zeckyoh
28 Ekim 2019 19:02

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

SevişenBoğa
28 Ekim 2019 18:16

Martin sevişmekten kitabı yazamıyordu bir ara. 

Parolamı Unuttum