Scarlet Nexus 2'nin Yaş Sınırı Yükselebilir

Daha vahşi bir oyun geliyor

Tales of serisinin yapımcılarının ellerinden çıkan Scarlet Nexus, geçtiğimiz Haziran ayında ortaya çıktı. O günden beri övgüler alan Scarlet Nexus'un devam oyunu hakkındaki ilk açıklamalar ise serinin yöneticisi olan Kenji Anabuki'den geldi.

Scarlet Nexus'un geleceği hakkında Inverse ekibine konuşan Anabuki-san, ikinci oyunun çok daha "olgun" bir kitleye hitap edeceğinin sinyallerini verdi. İlk oyun hakkında gelen eleştirilerin büyük bir kısmına cevap veren yönetmen, özellikle yoğun tartışmalara neden olan "kopukluk" hissinin bu yeni yöntem ile ortadan kalkacağını söylüyor.

Anabuki, oyunda kullanılan "süper güçlerin" sadece savaş içerisinde değil başka noktalarda da kullanılacağının ipuçlarını vermekten de çekinmemiş. Hatta bu güçlerin beraberinde getirdiği sorumluluğu öğrenebileceğimiz bazı sekanslar olacağının da altını çiziyor yönetmen.

Aynı zamanda yeni oyunda, ilk oyunda gördüğümüz grafik tasarımının da dışına çıkılacak gibi görünüyor. Anabuki-san bu tasarımların hala özgün olmasını istediğini belirtse de çok daha tatmin edici bir tecrübe yaratmak istiyor oyuncular için. Bunun nasıl olacağını ise bekleyip görmemiz gerekecek...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum