Sea Of Thieves, 1 Milyon ''Efsanevi Korsana'' Ev Sahipliği Yapıyor

Oyunun "endgame" bölümünü gören 1 milyon kişi oldu

Gözlerimle gördüğüm en tutkulu oyuncu kitlesine sahip oyunlardan biri Sea of Thieves. Oyunun "endgame'ine" ulaşmak için de herkesin ciddi bir çaba sarf ettiğini biliyorum. Bunu yapabilmek için öncelikle "pirate legend" yani efsanevi korsan statüsüne yükselmeniz gerekiyor. Bunun için de tüm emmisary seviyelerinizin 50'ye ulaşması gerek.

İşte bu zorlu görevi tamamlamayı başaran tam 1 milyon oyuncuya ulaşıldı. Rare'in yaptığı açıklamaya göre Athena's Fortune'un bol ganimetli görevlerine ulaşabilen artık tam 1 milyon oyuncu var. Bu da, toplam oyuncu sayısı 25 milyona ulaşan oyunun yüzde 4'lük bir kısmının en üst seviyeye geldiği anlamına geliyor.

Bu 1 milyon kişiden ise sadece 30.908'i Athena's Fortune'un son seviyesine ulaşabildi. Yeni sezon ile artacak bu seviye, beraberinde zorlu görevleri de getirecek.

Rare'in ölçümlerine göre bir oyuncunun bu seviyeye yükselebilmesi için ortalama 192 saat harcaması gerekiyor. Fakat henüz adı verilmeyen bir oyuncu bunu 2.664 saatte gerçekleştirebilmiş. Sadece 50 kişi ise hiçbir yardım almadan tek başına bu efsanevi korsan statüsüne ulaşmış.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum