Sea of Thieves'den Yeni Bir Genişleme Paketi Ve Yeni Bir Rekor

Yelkenler fora!

Mart ayı içerisinde sadece PC ve Xbox One'a özel olarak çıkan Sea of Thieves'in ikinci genişleme paketi olan Cursed Sails ücretsiz olarak dün yayınlandı.

Oyunun dağıtımcısı olan Microsoft, Cursed Sails'ın çıkışı ile birlikte Sea of Thieves'in oyuncu sayısının dün itibariyle beş milyon rakamına ulaştığını açıkladı. Yalnız bu Sea of Thieves'in beş milyon kopya sattığı anlamına gelmiyor çünkü rakamın bu kadar yüksek olma nedenlerinden biri de hiç kuşkusuz ki Xbox Game Pass. Zira aylık düşük bir üyelik ücreti karşılığında Microsoft'un önceden belirlediği oyunları ücretsiz olarak oynamanızı sağlayan bu servisin üyelerinin, bu rakamın büyük bir bölümünü oluşturduğu tahmin ediliyor.

Microsoft'un özellikle exclusive oyunlar konusunda büyük bir sıkıntı yaşadığı, hatta rakibi Sony ile karşılaştırılamayacak bir durumda olduğu ortada. Buna rağmen Sea of Thieves gibi önemli bir oyunu Xbox Game Pass servisine dahil etmeleri, Microsoft'un şaşırtıcı ancak takdir edilesi hareketlerinden biri.

Hatırlatalım, Sea of Thieves'in bir sonraki genişleme paketi olan Forsaken Shores'un Eylül ayı içerisinde çıkması bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum