Sea of Thieves İçin Mikro Ödemeler Dönemi Başlıyor

Dört gözle bekleniyordu herhalde...

Başlangıçta sorunlar yaşasa da sonrasında devam eden geliştirme süreciyle oyuncu kitlesini bir arada tutmayı başaran Sea of Thieves yoluna yeni güncellemelerle devam ediyor. Son olarak oyuna evcil hayvanlar dahil edilmişti. Bunu gerçek para ile alışveriş yapılabilecek olan oyun içi market ‘The Pirate Emporium’ takip ediyor.

Uzun süredir geleceği konuşulan mikro ödemeler, The Pirate Emporium ile oyuna dahil edilmiş oluyor böylece. Rare’in “Smuggler’s Run” yayınında ABD fiyatları da paylaşılmış durumda. Buna göre; oyun içi para birimi 'Ancient Coin' satın almak için harcanacak tutarlar şu şekilde:

  • 150 Ancient Coins – 1,99$
  • 550 Ancient Coins – 4,99$
  • 1.000 Ancient Coins – 9,99$
  • 2.550 Ancient Coinst – 22,99$
  • 4.250 Ancient Coins – 34,99$

Nadir iskeletleri haklayıp Ancient Coin kazanma ihtimali de var tabii. Ama bu iskeletler ne oranda karşınıza çıkar, onları yendiğinizde ne kadar para kazanırsınız, bu konuda net bir yorumda bulunmak imkânı yok.

The Pirate Emporium’da sadece oyun içi para alışverişi yapılmayacak tabii, başka şeyler de satın alınabiliyor. Güncelleme ile ilgili daha detaylı bilgiler almak isteyenler şu adresten kontrol edebilirler. Sea of Thieves’in bir sonraki güncellemesi 9 Ekim’de gelecek, ancak henüz içeriği ile ilgili bir paylaşım yapılmış değil. Bakalım nasıl sürprizlerle çıkacaklar takipçilerinin karşısına...

YORUMLAR
Mehmet
13 Eylül 2019 21:18

bunu hala oynayan var mı ya?

Parolamı Unuttum