SEGA'nın Steam Sayfası Yakuza Kiwami 2'ye Hazırlanıyor

Duyurun artık şu oyunu, gizlisi saklısı kalmadı

Son zamanların yeni modası daha önceden sızdırılan, hakkında neredeyse her şeyi bildiğimiz oyunların resmi duyurusunun geciktirildikçe geciktirilmesi ama bu sırada yapımcıların oyuna dair ipuçlarını gözümüze sokmaya devam etmesi. Bunun en son örneklerinden birini Gearbox - Borderlands 3 ile yaşamıştık biliyorsunuz. Oyunun ne zaman duyurulacağını bile biliyorduk ancak Gearbox sanki oyunu ilk defa duymuşuz gibi her gün ipuçları vermeye devam etmişti.

SEGA da aynısını yapıyor, Yakuza Kiwami'nin PC'ye geleceğini artık sağır sultan bile duydu ama bir türlü resmi duyurusu yapılmıyor. ESRB oyunun listelemesini haftalar önce yaptı, Sega'ysa şu an Steam sayfasından teaser vermekle meşgul :)

Peki nedir bu ipucu? Sega, Steam sayfasındaki resmini Goro Majima'nın göz bandıyla değiştirdi, bandın üzerinde de SEGA logosu var. Biliyorsunuz SEGA, duyurulacağını çok önceden öğrendiğimiz Catherine'in de resmi duyurusunu yapmadan önce sayfasında koyun resimleri falan paylaşmaya başlamıştı.

Yakuza Kiwami 2, 2006 tarihli Yakuza 2'nin remake oyunu. Yakuza 6'da kullanılanla aynı Dragon motorunu kullanan oyun çok yakında PC için de duyurulacak.

Oyun geçtiğimiz Ağustos ayında PlayStation 4 için yayınlanmıştı. Her ne olursa olsun, Sega'nın Yakuza serisinin oyunlarını tek tek PC'ye getirmeye başlaması harika bir olay, bunu da belirtmek lazım.

Aşağıda Yakuza Kiwami 2'nin PS4 için yayınlanmış olan fragmanını izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum