Sega, PC’ye Daha Çok Oyun Portlamayı Planlıyor

Persona 4'ün başarısı yüzleri güldürdü

Persona 4 Golden, sürpriz bir şekilde Haziran ayında PC’lerimize teşrif etti ve oyun severlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı malumunuz. Bu ilgi, Sega’nın da iştahını kabartmışa benziyor, önümüzdeki dönemde PC cephesine daha fazla eğilecekleri bilgisini verdiler.

Sega yöneticilerinden Haruki Satomi, gelen bir soru üzerine şu şekilde bir yanıt veriyor:

“Bu mali yılda, daha önce PlayStation Vita için çıkan Persona 4 Golden’ın remaster versiyonunu hazırladık ve Steam’de satışa sunduk. Oyunun olumlu eleştiriler alması ve satış fiyatının da makul olmasının da katkısıyla beklentilerin üzerinde bir satış performansı yakalandı. Daha önce yayınladığımız oyunların PC portlarını geliştirmeye ve yeni platformlara oyun çıkarmaya devam edeceğiz. Platform sahipleriyle gelecekte çıkaracağımız oyunlar hakkında da istişarelere devam ediyoruz ve her bir oyunu uygun koşullarda satışa sunmayı hedefliyoruz. Oyunların ilk günden itibaren PC versiyonlarının da bulunması ve birden çok platformda çıkış yapmaları değerlendirmeye aldığımız fikirlerden birisi”

Görüldüğü üzere, önümüzdeki dönemde daha çok Sega oyununu PC’de görmemiz kuvvetle muhtemel -ki bu da oldukça sevindirici bir gelişme. Ne dersiniz, Persona’nın ardından Shin Megami Tensei de PC'lerimize teşrif eder mi?

YORUMLAR
Gilium
11 Ağustos 2020 20:27

SMT oyunlarının tamamı gelse müthiş olur,Özellikle Nocturne'u çok merak ediyorum

darkrockv7
11 Ağustos 2020 15:02

Getirsinler çok da güzel olur. En azından Horizon Zero Dawnın portu gibi leş portlarla çıkış yapmıyorlar.

yusufulas
10 Ağustos 2020 15:55

Persona 5 duyurulsa Cyberpunk'tan daha heyecanlı bir bekleyişe gireceğim kesin... :)

sSnake
yusufulas
10 Ağustos 2020 19:23

Kesin gelir zaten ama hangi sürümü acaba, Royal'mi yoksa ilk sürümü mü? Catherine'de olduğu gibi ilk sürümü getirebilirler sanki. Royal olsa oynamadığım eklentileri oynamış olurum.

yusufulas
sSnake
11 Ağustos 2020 09:41

Persona 4 Golden çıktığına göre tahminen Persona 5'te Royal gelir diye düşünüyorum. :)


sanka_363
10 Ağustos 2020 15:44

Getirin Sonic Heroes oyununu steame , siz de rahatlayin , ben de artik 

Parolamı Unuttum