Sega Yeni Oyunu İçin Gizemli Bir Site Açtı

Humankind?

Sega, yeni oyunu için gizemli bir site açtı ve bu siteye girip emailinizi yazarak 'oyundan ilk haberi olanlardan biri' olmanız mümkün. Bu site çok büyük ihtimalle Sega'nın Gamescom'da duyuracağı yeni oyuna işaret ediyor.

Siteye girdiğinizde tek göreceğiniz şey karanlık bir arkaplan resmi ve bip eşliğinde ortaya çıkan bir 'kalp atış monitörü'.

Sega geçtiğimiz sene Humankind ismini ticari marka olarak tescil etmişti, sitenin adresinin de HMKD olduğunu düşünürsek bunun Humankind ismiyle bahsedilen oyun olduğunu anlayabiliyoruz. Ancak oyunun gerçek ismi elbette Humankind olmayabilir, işin içine insan ırkı girince ve sitedeki biplemeyi de hesaba kattığımızda bunun yeni bir Alien oyunu olma ihtimali de mevcut.


Elbette Humankind dediğimiz şey daha önce hiç görmediğimiz, tamamen yeni bir IP de olabilir.

Bir de belki biliyorsunuzdur, yine Sega'nın Trauma Center isminde bir video oyun serisi var. Eğer sitedeki şey gerçekten de bir kalp atış monitörüyse bu yeni oyun Trauma Center ile de alakalı olabilir.

Gördüğünüz gibi elimizde henüz hiçbir şey yok ve tüm tahminler yalnızca spekülasyondan ibaret. Yakın zaman içerisinde bu oyunun ne olduğunu öğreneceğiz zaten.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum