Sega, Yeni Yakuza Oyununu Bu Mali Yıl İçerisinde Çıkarabilir

Kasuga Ichiban ile tanışmaya az kalmış gibi...

Sega, geçtiğimiz yılın mali durumunu gösteren finansal raporunu yayımladı. Raporda bir yandan geçtiğimiz dönemde çıkan oyunların performansları görülebilirken diğer yandan önümüzdeki dönemde Sega'nın hangi oyunlarla ilgili adımlar atacağına ilişkin birkaç detay da bulunuyor.

Bu detaylardan birisi de Yakuza serisinin yeni oyunu ile ilgili. Raporun ek kısımında, sıradaki Yakuza oyununun bu mali yıl içerisinde çıkabileceğine işaret eden bir tablo paylaşılmış durumda. Bu tabloya göre; kesin olmamakla birlikte, Mart 2020'ye kadar Yakuza serisinin yeni oyununun yayınlanması planlanıyor.

Yakuza Kiwami 2'nin PC versiyonu Mayıs ayı içerisinde; serinin bir yan oyunu olarak karşımıza çıkan Judgment ise 25 Haziran'da geliyor. Bunun haricinde Yakuza 3 ve Yakuza 4 halen Batı piyasası için çıkmış değil; onların da önümüzdeki dönemde gelmesini bekliyoruz. Yakuza 5'in Japonya versiyonu ise 20 Haziran'da çıkışını gerçekleştirecek; Batı piyasası için ise 2020'de çıkması kuvvetle muhtemel. Dolayısıyla, son yıllardaki geleneğin sürdüğünü ve Yakuza oyunları ile dolu bir yıl olacağını söylemek mümkün.

Bu listeye yeni Yakuza oyunu da eklenebilir mi, bekleyip göreceğiz. Yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum