Senua’s Saga: Hellblade II’nin Yeni Fragmanı Göz Alıyor

Unreal Metahuman’ın marifetleri…

Hellblade: Senua’s Sacrifice, en sevdiğim oyunlardandır; övmeye başlasam, neden bu kadar sevdiğimi anlatmaya kalksam sayfalar tutar :) Haliyle 2. oyunu da büyük bir hevesle bekliyorum.

Kendisinin artık bu yıl içerisinde çıkış yapmasını umut ediyoruz, ancak halen bir çıkış tarihi açıklanmış değil. Bir süredir ses çıkmıyordu Ninja Theory cephesinden, kendilerini kısa ama gayet etkili bir fragmanla hatırlattılar:

Unreal Metahuman aracının ne kadar etkili bir araç olduğunu gözler önüne seren bir video var karşımızda. Kahramanımız Senua’yı canlandıran Melina Juergens, resmen oyunun içinde yeniden can bulmuş durumda.

Yapımcı ekip, Hellblade II’nin büyüklüğünü “İlk oyunu indie gibi gösterecek” şeklinde ifade ediyorlardı. Sadece büyüklük anlamında değil, bu gidişle görsellik yönünden de ilk oyunu katlayacak bir oyun olacak gibi görünüyor.

Senua’s Saga: Hellblade II’yi dört gözle bekliyoruz. Bakalım Haziran ayında gerçekleştirilecek Microsoft programında kendisinden daha detaylı bilgiler alabilecek, çıkış tarihini öğrenebilecek miyiz.

 

YORUMLAR
Mert
23 Mart 2023 13:59

Muhteşem muhteşem. UE5'e geçiş, geliştirme sürecini yavaşlatmış gibi gözükse de bu oyunun en önemli tarafı olan atmosferini daha da güçlendirecek olması fazlasıyla heyecan verici. 

Parolamı Unuttum