Serious Sam 4, Ağustos’ta Geliyor

Sam, sahalara geri dönüyor

İsmiyle müsemma (tabii ki şaka yapıyorum:)) serinin yeni üyesi Serious Sam 4 için beklenen duyuru geldi, bizler de bu sayede pek yakında oyun severlerin huzuruna çıkmaya hazırlandığını öğrenmiş olduk.

Video başlığında da belirtildiği üzere bir klasiğin geri dönüşü olarak değerlendirilebilir. Her zamanki gibi türlü türlü yaratığın kol gezdiği ortamlarda çeşit çeşit silahla şovunu yapacak ciddi adamımız Sam.

2001 yılında çıkan ilk oyun hoş bir sürpriz olmuş, pek çok oyuncunun kalbini çalmayı başarmıştı. Ama 2. ve 3. oyunların aynı performansı gösterdiğini söylemek güç. Yine de serinin güzel bir oyunla geri dönüşünü bekleyen bir kitle olduğu söylenebilir.

Bu beklentiyi ne ölçüde karşılayacağını Ağustos ayında öğreneceğiz; Serious Sam 4, Steam ve Stadia için çıkışını gerçekleştirecek. Steam’de ön siparişe sunulmuş durumda. Standart versiyonu 61 TL, Deluxe versiyonu da 77 TL’ye satılıyor.

 

YORUMLAR
Fon-Sohn
21 Mayıs 2020 11:34

Serious Sam: The First Encounter'dan aldığım keyfi diğerlerinden alamadım, çılgın bir oyundu. Özellikle yaratık tasarımları konusunda, neredeyse her biri ikonik olacak kadar iyiydi.

Ghost AssassiN
20 Mayıs 2020 21:19

DOOM kadar evrim geçirmesini umuyorum ama zor.Fiyatından da anlaşılıyor zaten ne kadar geliştirildiği! Umarım yanılıyorumdur.

Edit: Benim istediğim ortamın biraz ciddileşmesi (gerçek anlamda ciddileşmesi!).

Parolamı Unuttum