Eski Serious Sam’leri Alarak Yenisinin Yapımına Katkıda Bulunun

Böyle bağışa can kurban

The Humble Weekly Sale’in bu hafta öyle bir teklifi var ki Serious Sam hayranlarının aklını yitirmesine sebep olacak cinsten. İster normal paketi isterseniz azıcık daha paraya kıyarak bütün Serious Sam oyunlarını uygun fiyatla alabileceğiniz bundle pack’in gelirleri ise Serious Sam 4’ün yapımına harcanacak!

DRM-free ya da/ ve Steam üzerinden alabileceğiniz setin ilk paketi Serious Sam’in HD: The First Encounter, HD: The Second Encounter, The Random Encounter, Double D, Kamikaze Attack! ve Public Test 2 oyunlarını içerirken üst düzey pakette de klasik Serious Sam’lerin yanı sıra 2 ve 3’ün BFE versiyonu bulunuyor. Ve hem de bunlara sahip olmak için ödeyebileceğiniz alt miktar ne kadar biliyor musunuz? Sadece 1 dolar.

Paketin çılgınlığı burada da bitmiyor ve ödeyeceğiniz ücretin ne kadarının yapımcılarına, yani Serious Sam 4'ün yapımına, ne kadarınınsa Child’s Play Charity ve Electronic Frontier Foundation gibi bağış kampanyalarına dağıtılabileceğini de siz belirleyebiliyorsunuz. İnsanın eline sevdiği oyuna yardım etmek için bundan iyi bir fırsat geçer mi? O yüzden elinizi çabuk tutun, çünkü bu müthiş teklif sadece bir hafta için geçerli.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum