Serious Sam 4, Türkçe Dil Destekli Olarak Çıkacak

Oyun Çeviri projesiyle

Croteam'in bundan iki sene önce duyurduğu ve kısa süre önce de çıkış tarihi 24 Eylül'e ertelenen Serious Sam 4'ten sevindirici bir haber geldi. Oyun Çeviri ekibi, Facebook hesapları üzerinden Serious Sam serisinin yeni oyunu Serious Sam 4'ün Türkçe dil desteğine sahip olarak çıkacağını duyurdu.

"Aksiyonundan ödün vermeyen bu yeni oyunda Mental'in ordularına karşı savaşacak ve dünyayı uzaylı istilasından kurtarmaya çalışacaksınız. Beklemede kalın, cidden!" şeklinde bir mesaj yayınlayan ekip, aralarında The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition, This War of Mine, Layers of Fear, Kingdom Come Deliverence gibi isimlerin de bulunduğu oyunların resmi çevirilerini yapmış, Vampyr, Metro 2033 Redux, Mafia II Definitive Edition gibi çok sayıda oyun için de Türkçe yama hazırlamıştı.

Serious Sam 4 yeni bir erteleme olmazsa PC (Steam) ve Stadia için 24 Eylül'de çıkışını gerçekleştirecek.

YORUMLAR
sayanora074
2 Ekim 2020 17:27

altyazı önemli saçma sapan yaratıkları avlıyoruz sonuçta oyunda saçma neyse insinde iki stres atıyım

creepylord
25 Ağustos 2020 09:22

:D:D:D Evet çok lazım zaten Serious Sam in Türkçe dil desteği ile gelmesi. Yıllarca merak ettik nedir bu adamın derdi, neden türlü türlü neydüğü belirsiz mahlukata sorgusuz sualsiz mermi boca ettik bunca sene diye.

Parolamı Unuttum