[Güncellendi] Sessizlik Bozuldu: Crysis'in Resmi Hesabından Yeni Bir Tweet Geldi!

Heyecan dorukta!

[Güncelleme, 14.04.2020-20:47]: Crysis'in resmi hesabından "Hey Nomad, hala bizimle misin?" açıklamalı bir tweet daha paylaşıldı. Bu durum Remastered iddialarını güçlendiriyor. Orijinal haberi aşağıdan okuyabilirsiniz.

- o -

Crysis'in resmi Twitter hesabı 2016'dan beri süren sessizliğini bozdu. "Veri Alınıyor" başlıklı bir tweet atan hesap, yeni Crysis içerikleri için ilk sinyali vermiş oldu.

Peki bu tweet ne anlama geliyor? Aslında şu an için söyleyebileceğimiz her şey sadece spekülasyondan ibaret. Fakat aklımızda birkaç şey mevcut.

RECEIVING DATA

— Crysis (@Crysis) April 13, 2020

Öncelikle Nisan ayının başında firmanın yaptığı "Bir Nisan" şakasına bir göz atmamız gerekiyor. Crysis'in resmi sitesindeki bu şakada, orijinal oyundaki karakterimiz olan Nomad'in "yenilenmiş" versiyonunu görüyoruz. Fakat sayfanın kaynak kodunda bulunan "Bir Nisan" etiketi herkesi üzmüştü. 

1 Nisan'ın üzerinden 13 gün geçmiş olmasına rağmen Crysis'in sitesinde hala bizleri Nomad karşılıyor. Yani bunun bir şakadan daha fazlası olduğu kesin. Şimdilik tüm oklar Crysis 1'in Remastered versiyonuna işaret ediyor. Özellikle 24 Mart'ta CryEngine'in YouTube kanalında yayınlanan bir videonun sonlarında bulunan Crysis 1 görüntüleri bu iddia ile paralellik gösteriyor.

Yukarıda da bahsettiğim gibi, şimdilik ortada net bir açıklama bulunmuyor ama Crytek'in yeni bir Crysis projesi üzerinde çalıştığını söylemek mümkün. Biz de herkes gibi bu projenin detaylarını öğrenmek için sabırsızlanıyoruz.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
14 Nisan 2020 16:38

Bu mali zorlukta yeni Crysis (4 vb.) oyunu yapmak riskli ve maliyetli olacağından önce hali hazırda popüler (remastered/remake) olan ve risksiz yolu tercih ediyorlar anladığım kadarıyla.Daha sonra eğer iyi bir satış başarısı gösterirlerse devamının yeni oyun olarak göreceğimizi düşünüyorum, umarım yanılmıyorumdur. :)

Parolamı Unuttum