Seven: Enhanced Edition Çok Kısa Süreliğine Humble’da Bedava

Tükenmeden kapın

Ücretsiz oyun haberlerimize bugün de Humble Bundle ile devam edelim dedik. Hazır Cyberpunk 2077’nin arifesindeyiz, gündemimiz siberpunk olmuşken yine siberpunk temalı ama farklı bir türde oyun verelim demişler, Seven: Enhanced Edition’ı ücretsiz olarak sunuyorlar.

Seven: The Days Long Gone, 2017’de çıkış yapmış, geçtiğimiz yıl ise Enhanced Edition halini almıştı. Teriel isimli bir hırsızı yönettiğimiz oyunda, bir imparatorluğun kaderini kökten etkileyecek bir maceranın ortasında buluyorduk kendimizi. İzometrik RYO türündeki yapım siberpunk esintileri de taşıyordu.

Ücretsiz kopyanızı almak için Humble’dan ve GOG’dan giriş yapıp hesaplarınızı bağlamanız gerekiyor. Sonrasında oyunu kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz.

Kampanya, yarın (9 Aralık tarihinde) sona erecek, ama stokların tükenmesi halinde daha erken de sonlandırılabileceği belirtilmiş. Ayrıca, hesabınıza eklenen oyunu kütüphanenize eklemek için de 6 ay kadar bir süreniz var. Eğer sizin de ilginizi çeken bir oyunsa ve bugüne kadar oynamadıysanız, şu adresten ücretsiz olarak alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum