2020 Sevgililer Günü'nün En Özel 5 Oyun İçi Etkinliği

Duyanlara, duymayanlara.

Yılın en çok aşk ve sevgi kokan gününden hepinize merhabalar sevgili Oyungezerler. Bu özel günü sevgilisiyle oyun oynayarak geçirmek isteyen okurlarımız için rehber tadında bir liste hazırladık. Gelin, en eğlenceli Sevgililer Günü etkinliklerini derlediğimiz bu listeye birlikte bakalım.

Apex Legends

Apex Legends’ın Sevgililer Günü etkinliği Valentine’s Day Rendevouz, beklenenden biraz daha geç olsa da oyuna eklenmiş durumda. Oyuncuların talep ettiği Duo modunun geri döndüğü bu etkinlikte artık “şanslı çiftler” üç kişilik gruplar yerine iki kişilik gruplarda oyun oynayabilecek.

18 Şubat’a kadar devam edecek etkinlikte bazı sürprizler de sizi bekliyor olacak. Oyuna girmeniz halinde kazanacağınız Sevgililer Günü 2020 rozetinin yanı sıra oyuncuların tamamı 20.000 XP’ye kadar geçerli olacak çift tecrübe puanı bonusunu da kullanabilecek.

Pek çok kozmetiğin ve sevgililer günü temalı kostümlerin 18 Şubat’a kadar satın alınabilir olacağını da hatırlatalım.

Destiny 2

Destiny 2 oyuncularının favorilerinden olan Crimson Days etkinliği bu sene Sevgililer Günü’nde tekrar bizlerle. Temelinde eski etkinlikler ile benzerlik gösterecek Crimson Days bu sene için ufak tefek değişimlere uğramış.

Etkinliğin oyuna getireceği yeni oyun modu Crimson Doubles olacak. Aynı Apex Legends’da olduğu gibi iki kişilik takımlardan oluşan iki takım birbiri ile kanlı bir savaşa adım atacak. Çok daha dar alanlarda geçecek bu savaşlarda yetenekler çok daha hızlı dolacak. Partner bulamayan oyuncuların imdadına ise matchmaking sistemi koşacak.

Bungie, etkinlik boyunca Valor bonuslarını da artıracak. Bu da Crimson Doubles ve Crucible modlarında daha fazla Valor puanı kazanacağınız anlamına geliyor. Crimson Doubles maçlarına katılan herkes çeşitli ödüller kazanabilecek. Etkinlik 19 Şubat’ta sona eriyor.


Borderlands 3

Sevgililer Günü’nde sizleri yalnız bırakmayacak oyunlardan biri de Borderlands 3. Broken Hearts Day etkinliği ile oyuncuları karşılayacak B3, Maurice’ten alabileceğiniz görevlerle yeni maceralara atılmanızı sağlayacak.

Oyun içerisinde verilen ödülleri kazanmak için yapmanız gereken tek şey ise düşmanlarınızın kafasında çıkan kalpleri patlatmak olacak. Biriktirdiğiniz puanlara göre oyun içerisinde kostümler ve kozmetikler alabileceksiniz. 100 puana ulaştığınızda ise Wedding Invitation adındaki keskin nişancı tüfeği sizleri bekliyor olacak.

Warframe

Listedeki oynaması bedava oyunlardan biri olan Warframe, Sevgililer Günü etkinliği ile oyuncularına bol bol hediye dağıtacak. Heart of the Ordis adı verilen etkinlik ile karşımıza çıkan Warframe, aşk temalı kozmetiklerini tekrar mağazasına yerleştiriyor.

Oyun içerisinden satın alabileceğiniz Donwyn Glyph Bundle II isimli paket 80 Platinum’luk fiyatı ile dikkat çekiyor. Mağazadan pek çok kozmetiği yüzde 50 indirimli olarak alabileceğinizi de hatırlatalım. Fakat elinizi çabuk tutun zira etkinlik 17 Şubat’ta sona erecek.

Fortnite

Epic Games’in kendi efsanesini yaratan battle royale oyunu Fortnite da böyle renkli bir etkinlik fırsatını kaçırmayan oyunlar arasında. Aşk ve Savaş isimli yeni etkinlikte yeni bir oyun modu da bizlerle olacak.

Oyun modunda 6 kişiden oluşan iki takım, 7 tur sürecek bir savaşa giriş yapacak. Saldırı takımı belirlenen bölgelere bomba kurmaya çalışırken savunma takımı bu girişimin önüne geçmeye çalışacak. Tur, bir takımın oyuncularının tamamının ölmesi ile birlikte de tamamlanabilecek.

Günlük görevlerinizin yanına, Aşk ve Savaş etkinliği ile birlikte gelecek yeni görevler eklenecek. Bu görevleri tamamladıkça bedava kozmetiklere kavuşabileceksiniz. Ayrıca oyun içerisindeki markete Sevgililer Günü temalı pek çok kozmetiğin eklendiğini de hatırlatalım. Fortnite’ın etkinliği 17 Şubat’ta sona erecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum