Shadow of Mordor, Çevrimiçi Özelliklerini Kaybediyor

Tekrar yüklemenin zamanı gelmiş olabilir...

Middle-Earth: Shadow of Mordor, 2014 yılında tanıtıldığında ses getiren çevrimiçi özellikler ile birlikte gelmişti. Fakat her şeyin bir sonu olduğunu hatırlatan açıklama, Steam sayfası üzerinden yapıldı. 31 Aralık itibariyle Shadow of Mordor'un tüm çevrimiçi özellikleri ortadan kalkmış olacak.

Özellikle devam oyunu Shadow of War ve Shadow of Mordor'u birbirine bağlayan Nemesis Forge sisteminin kalkışı dikkat çekici. Bu sistem oyuncuların Nemesis sistemini ki oyun arasında bağlantılı şekilde kullanabilmesine olanak sağlıyordu. Ortadan kalkacaklar listesinin ikinci sırasında ise Vandetta görevleri ve rekor tablosu bulunuyor.

31 Aralık itibariyle oyun WBPlay desteğini de ortadan kaldıracak. Kimsenin bu desteği özleyeceğini sanmıyorum fakat geliştirici yine iyi niyetini göstermek amacıyla tüm oyunculara Orc Hunter ve Gravewalker isimli epic rünleri hediye edecek.

Shadow of Mordor'un Steam üzerinde yüzde 50 indirim ile satışta olduğunu belirtelim. Serinin devam oyunu ise yüzde 80 indirim ile sadece 13.40 TL'ye satın alınabiliyor.

YORUMLAR
costumID_Twitt
3 Kasım 2020 22:57

Geveze orkların çenelerini de kapatıyorlar mı?

Parolamı Unuttum