Shadow of the Colossus ve The Last Guardian'ın Yaratıcısı Yeni Projesinden Bahsetti!

Fumito Ueda yeni oyununu hızlı şekilde tamamlamak istiyor

 Ico, Shadow of the Colossus ve The Last Guardian'ın yönetmeni, bu güzel hikayeleri yaratan kişi Fumito Ueda yeni oyunundan bahsetti. Aslında yeni oyunundan ziyade yeni oyununda izleyeceği yoldan...

Eurogamer'a konuşan Ueda, The Last Guardian'ın 7 yıldan daha uzun süren geliştirme sürecinde yaşanan büyük aksaklıkların payı olduğunu belirtirken "Yeni oyunumu olabildiği kadar hızlı şekilde tamamlamak istiyorum." dedi.

>Shadow of the Colossus'un PS4 Versiyonu Baştan Aşağı Yeniden Yapım Olacak!

Oyun geliştirme sürecine ilk olarak bizlere aktarmak istediği atmosferi yansıtan bir kısa film yaratarak başlayan Ueda, yeni projeyle birlikte yeni bir de yol izleyeceğini ve bu sefer prototip üzerinden ilerleyeceğini söyledi.

Bunların yanı sıra yaptığı oyunların birbirleri ile benzer olmasına da değinen Ueda, yeni projede neyle karşılaşacağımız konusunda da ufak bir ipucu verdi:

"Yaptığım son üç oyunun birbirine benzemesi gibi bir niyetim yoktu. Yeni bir oyunu yaratmaya başladığımda hep farklı bir şey yapacağımızı düşünürüm. Fakat sonuç olarak üç oyunda da benzerlikler oldu. Bir oyunun diğeri ile bağ kurduğu anlar olur, fakat bunun böyle olması başlangıçta aldığım bir karar olmuyor. İşler oyunun yapım sürecinde böyle gelişiyor. Şu anda yepyeni bir şey yaptığımı düşünüyorum fakat sonuçta neyle karşılaşacağımızı bilemem."

 Ueda'nın yeni oyunu ne hakkında olacak, ne zaman gelecek ya da hangi platformlar için geliştirilecek bilmiyoruz. Fakat söylediklerine bakarsak Ueda oyunlarının kendisine has ve her seferinde bizleri etkilemeyi başaran atmosferi/tadı yeni oyunda da karşımıza çıkacak gibi gözüküyor.

Sabırsızlıkla ve merakla bekliyoruz efendim. Yine 7 yıl sürmemesi dileğiyle...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum