Shadow of War'dan Yeni Bir Ork Kabilesi Ortaya Çıktı ve Dehşet Saçıyor

Yeni bir kabile daha ortaya çıktı.

 Monolith şu aralar kesenin ağzını açmış gibi. Her gün yeni bir video, yeni bir fragman geliyor ve bu sefer de Ork Kabileleri üzerine yeni detaylar paylaşıldı. Stüdyo, bizlere yeni bir Ork Kabilesi olan Terör Kabilesi'ni tanıttı.

Normal Orklar'a oranla çok daha korkunç, acımasız ve işkence etmeyi seven bu arkadaşlar aynı zamanda Talion'ı öldürdükleri zaman da diğer Ork'lara nazaran işi şova dönüştürüyorlar. Öldükten sonra bile cesedini kesip biçmeye devam ediyorlar. 

Ork Kabileleri bence güzel bir yaklaşım ve düşman çeşitliliğini ırk olarak artırmasa da karakteristik olarak yeni bir seviyeye çekiyor. Bununla birlikte yaptıkları pek çok doğru olsa da yanlışları olduğunu da unutmamak lazım. Zira Shadow of War'un ikinci ve gerçek sonuyla bu oyunun hikayesini Yüzüklerin Efendisi'ne bağlamayaçalışacaklar. Muhtemelen bu sebeple pek çok oyuncu da bu sondan tatmin olmayacak zaten. 

> En İyisinden En Kötüsüne 10 Yüzüklerin Efendisi Oyunu

Middle-earth Shadow of War 10 Ekim'de PC, PlayStation 4 ve Xbox One'a çıkış yapacak. Middle-earth: Shadow of War ile ilgili şu ana kadar açıklanan her şeye oyuna özel açtığımız bölümden ulaşabilirsiniz Oyungezerler!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum