Shadow of War'u PC'de Oynayanlar Sınırsız Kutu Hilesini Buldu Bile

PC dedin mi hile hurda hep yanında geliyor zaten.

 Middle-earth: Shadow of War'un PC sürümü hayatına sıkıntılarla başladı. Halihazırda oyun zaten kısa sürede korsana yenik düşmüştü. Ancak bazı akıllı kullanıcılar Cheat Engine ve oyundaki bir iki hatayı kullanarak hile yapıyor ve Mirian (oyun içi para) kasıyorlar.

Böylece kaynakları sınırsız oluyor ve pazardan sürekli olarak Ork, silah sandığı ve çeşitli güçlendirmeleri satın alıp duruyorlar. Gerçek parayla alınan altın kadar iyi eşyalar çıkmasa da bu sayede haksız bir kazanç ve sınırsız kaynak elde ettikleri gerçeği de değişmiyor. Bu sınırsız kaynak ve asker gücüyle de oyunun zorlukları kısa sürede yalan oluyor tabii.

incelemesow-haberici

Tabii bu sayede oyuncuların sandık/kutu satın almak zorunda kalmaması da madalyonun bir diğer yüzü olarak karşımıza çıkıyor. Herhalde oyun dünyasında bu paralı sandık/kutu mantığını destekleyen insan sayısı oldukça azdır. Haliyle çeşitli çevreler "Oh olsun" gibi yorumlar yapıyor. Ancak ben yine de kullandığımız ürün için imzaladığımız anlaşmayı onurlandırmaktan yanayım ve sizleri de bu tip hileleri ne olursa olsun kullanmaktan uzak tutmak isterim. En nihayetinde yanlışa yanlışla yanıt vermek hiçbir zaman doğruyu yanında getirmiyor sevgili Oyungezerler.

Üstelik bu hileyi orijinal bir sürüm üzerinden yapıyorsanız ve yakalanırsanız Warner Bros.'un muhtemelen konuya bir parmak atacağını tahmin etmek de çok güç olmasa gerek. İçerisinde haksız kazanç olan her türlü oyun hilesinden uzak durun derim :). 

sistem-gereksinimleri-haberici

YORUMLAR
Parolamı Unuttum