Shadow Tactics, Steam’de Bugüne Kadarki En Büyük İndirimini Gördü

İndirim yarın akşama kadar geçerli

Steam Yaz İndirimleri henüz başlamadı, ama arada güzel fırsatlar denk gelebiliyor. Bunlardan birisi de Shadow Tactics: Blades of the Shogun için kısa süreliğine geçerli olan %85’lik indirim. İndirimli olarak 8,85 TL’ye satılan oyun, böylece Steam’de bu zamana kadarki en düşük fiyatını görmüş oldu.

Shadow Tactics, bana soracak olursanız son yılların en iyi taktik strateji oyunlarından birisiydi. Böyle düşünen sadece ben değilim elbette, Metacritic puanlarına baktığımızda 40 incelmeenin ortalamasının 85 puan, oyuncular tarafından paylaşılan 304 değerlendirmenin ortalamasının da 8,5 puan olduğu görülüyor. Steam değerlendirmeleri de %95 olumlu. Yani güzel bir oyun olduğu konusunda bir uzlaşı bulunduğunu söylemek mümkün.

Oyun bizleri Edo Dönemi Japonya’sına götürüyor. Yeni bir Şogun, yönetimi ele geçirmiş ve düzeni sağlamaya çalışmakta. Biz de ninjasından samurayına, geyşasından keskin nişancısına farklı karakterlerimizle bu mücadelede yerimizi alıyoruz.

Oyun daha önce Epic Store tarafından ücretsiz olarak sunulmuştu ve GamePass’te de yer alan oyunlardandı, ancak 30 Haziran tarihinde GamePass’ten ayrılacak. Dolayısıyla daha önce oynama şansı bulamamışsanız, Steam’deki indirim güzel bir fırsat olarak değerlendirilebilir. İndirimin yarın akşam sona ereceğini de belirtmiş olalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum