Shadow Warrior 2’nin Çıkış Tarihi Açıklandı, İlk Oyun Bedava Oldu

Lo Wang’in bize minik sürprizi var

Flying Wild Hog tarafından geliştirilen ve eski dostumuz Lo Wang’in birbirinden kanlı ve hafif absürd maceralarını bizlerle buluşturmaya devam eden Shadow Warrior 2’nin PC çıkış tarihi belli oldu.

Bunun yanı sıra ilk oyun da GOG.com üzerinden ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı. İlk derken, “ilk” ilk Shadow Warrior’u kastediyorum elbette. 1997 yılında 3D Realms tarafından geliştirileni.

Shadow Warrior 2, (ikinci) ilk oyunun 5 yıl sonrasını konu alacak ve bu kez 4 kişiye kadar co-op desteği de sunacak. Oyun için yayınlanan son videoda kullanabileceğimiz silahların yanı sıra bir de selfie çubuklarını görüyoruz ki bu da yapımın mizahi havasının korunacağının güzel bir işareti. Şahsen 2013’te çıkan Shadow Warrior’u ben bayağı beğenmiştim, denemediyseniz Steam’den demosunu indirip bir bakın derim.

Shadow Warrior 2, 13 Ekim’de PC için gelecek. Konsol sahiplerininse önümüzdeki yıla kadar beklemesi gerekiyor. Steam’de şu anda ön siparişte yer alan oyunun fiyatı 53 TL. (50 lirayı ucuz görür olduk ya, ne diyeyim…)

İlk Shadow Warrior’u (1997) ücretsiz olarak edinmek isteyenlerse bu adrese uğrayabilirler. Oyunun bayağı bayağı yetişkin içerikli olduğunu unutmayın ama, sonra taşlamayın beni. Şimdiden keyifli oyunlar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum