Shadow Warrior 3'ten 17 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi

17 dakikanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız

Geçtiğimiz hafta tanıtılan Shadow Warrior 3'ten 17 dakikalık vahşet dolu bir oynanış videosu geldi. Videonun içerisinde serinin alametifarikası olan eğlenceli düşman tasarımları ve komik diyaloglar bulunuyor. Bununla birlikte yeni mekanikler ile birlikte Lo Wang'in cephanesi de güçleniyor.

Eski düşmanı ve yeni dostu Orochi Zilla ile birlikte bir tapınağa doğru yolculuk yapan Lo Wang, bu süreç içerisinde karşılaştığı düşmanlar ile birlikte bizlere yeni hünerlerini gösteriyor. Bu yeni yeteneklerin en dikkat çekicisi, Wang'in ölü bir askerden "ilginç" bir şekilde aldığı Grappling Hook olacak.

Sekiro ve benzeri oyunlarda gördüğümüz gibi uzun boşluklardan geçmemizi sağlayacak bu kanca, aynı zamanda düşük seviyedeki düşmanlara da fırlatılabilecek. Bunun en iyi örneklerini videonun içerisinde görme şansı buluyoruz. Wang, Chi güçleri ile birleştirdiği kancasını oldukça etkili kullanabiliyor.

Fakat oynanış videosundaki en ilginç detay, Wang'in düşmanlarının içerisinden aldığı yeni silahlar olmuş. Evet, artık ellerinizle ikiye açtığınız düşmanların içerisinden silah alabiliyorsunuz. Örneğin Slinky Jakku isimli akordeon biçimli dostumuzun içerisinden patlayıcı dolu bir minigun çıkıyor.

Shadow Warrior 3, şimdiden eğlenceli dakikalar vadediyor.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum