She-Hulk, Ms. Marvel, Moon Knight ve Bebek Groot Dizileri Resmen Duyuruldu

Bildiğimiz ama resmen bilmediklerimiz

Marvel Sinematik Evreni'nin dizi ayağı epey sansasyonel bir şekilde geliyor. 15 Ocak'ta WandaVision ile başlayacak olan serüven bir kartopu misali büyüyerek devam edecek. Son olarak yapılan Investor etkinliğinde yeni diziler duyurulurken, bildiğimiz dizilerin resmi açıkılamaları da yapıldı. She-Hulk, Ms. Marvel, Moon Knight ve Bebek Groot için hazırlıklar başlaldı.

She-Hulk dizisinin başrolünde Tatiana Maslany'i izleyeceğiz. Jennifer Walters/She-Hulk'a evrenin öz hakiki Hulk'u Bruce Banner da destek olacak. Banner'ı yine Mark Ruffalo canlandıracak. Diziden en ilginç oyuncu haberi ise Tim Roth'un geri dönüşü oldu. Hulk filminde Abomination'ı canlandıran Roth dizide de aynı rolü tekrarlayacak. Ayrıca She-Hulk bünyesinde Charlie Cox'un Daredevil'ını görme ihtimalimiz de bulunuyor, ancak bu haber henüz doğrulanmadı.

Moon Knight dizisiyle ilgili resmi bir duyuru gelmesine rağmen herhangi bir oyuncu açıklanmaması Oscar Isaac haberlerinin havada kalmasına neden oldu. Ancak Mısır Mitolojisini derin bir şekilde ele alacağını öğrendiğimiz diziden yakın gelecekte daha fazla haber duyacağız gibi gözüküyor. Ms.Marvel dizisi hazırlık sürecini anlatan güzel bir video ile duyuruldu ve Iman Vellani resmen açıklandı. Vellani ayrıca Captain Marvel 2 filminde de rol alalcak. Ms. Marvel dizisinin 2021 yılında yayınlanmaya başlaması bekleniyor. 

En ilginç haber ise Groot dizisinden geldi. I Am Groot adındaki yeni dizide Bebek Groot'u izleyeceğiz. Muhtemelen The Mandalorian'ın yavru Yoda karakteri bu dizinin ortaya çıkmasında büyük rol oynamıştır. Ayrıca gelen açıklamada bu dizide Groot'un yanı sıra oldukça sıradışı başka karakterleri göreceğimiz de açklandı. Groot'un henüz resmi bir yayın tarihi bulunmuyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum