Sherlock Holmes Chapter One İle Sherlock'un Gençliğine Gideceğiz

Frogwares seriye devam ediyor

Sherlock Holmes maceralarıyla tanıdığımız Frogwares stüdyosu yeni oyunları Sherlock Holmes: Chapter One'ı duyurdu. Stüdyonun özellikle de 2014 tarihli Crimes & Punishments ve 2016 tarihli The Devil's Daughter ile seriyi çok güzel bir yere taşıdığını belirtmek gerek. Ancak bu yeni oyun serinin devamı değil, bir nevi prequel olacak çünkü Sherlock Holmes'un gençliğine gideceğiz.

Frogwares bu yeni oyunu açık dünyada geçen, hikaye tabanlı bir dedektif macerası olarak tanımlıyor. Buradaki açık dünya tabiri ilgi çekici çünkü daha önce bu tarz bir oyun oynamamıştık. Oyunda Sherlock Holmes'u günümüzde tanınan ikonik hale dönüştüren olaylar canlandırılacakmış.

Oyunun Baş Hikaye Tasarımcısı Antonina Melnykova "Bu sefer anlattığımz hikayede daha yaratıcı olmak istedik ve diğer uyarlamalarının dokunmadığı bir fikir geldi aklımıza - Sherlock'un henüz 21 yaşınd bir gençken aldığı 'ilk büyük dava'. Özünde o hala Sherlock, ama o yaşta henüz bir dahi değil, ham bir yetenek. Dikkatsiz, sabırsız, küstah ama henüz farkında olmasa da efsane olma yolunda ilerliyor" diyor.

Sherlock Holmes Chapter One, Frogwares tarafından Unreal Engine 4 kullanılarak geliştirip yayınlanacak. Oyun 2021 yılını hedefliyor ve PC, PS4 ve Xbox One'a ek olarak yeni nesil konsollar için de çıkması planlanıyor.

YORUMLAR
GwynBleidd
27 Mayıs 2020 14:25

Az önce baktım. Frogwares 20 yıla yakındır Sherlock oyunları yapıyor. Bu kadar senedir bıkmadan ve batmadan devam etmeleri şaşırttı doğrusu. Bu arada oyun içi fotoğrafta daha kötü gözükse de Sherlock çok yakışıklı mı olmuş ne :D

Parolamı Unuttum