Advertisement

Sherlock Holmes The Awakened, Sherlock ile Cthulhu'yu Bir Araya Getiriyor

Frogwares sıradaki oyununu duyurdu

Ukraynalı oyun geliştiricisi Frogwares, yeni oyunu Sherlock Holmes The Awakened'i duyurdu. Bu isim bazılarınıza tanıdık gelmiş olabilir, çünkü bu 2006 tarihli aynı isimdeki oyunun tamamen baştan yapılan ve baştan yazılan remake versiyonu diyebiliriz. 

Project Palianytsia kod ismiyle geliştirilen The Awakened, H.P. Lovecraft'tan esinlenen hikayesini genç Sherlock Holmes eşliğinde anlatacak.

Oyun Kickstarter kampanyasıyla fonlanacak ve PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series ve Switch için çıkacak. Oyunun ilk fragmanı da Kickstarter kampanyasının başlamasıyla birlikte yayımlanacak.

Oyunda Sherlock Holmes ve John Watson dört farklı mekanda araştırmalar yapacak ve gerçeklikle doğaüstünü birbirinden ayırmaya çalışacaklar.

Frogwares yapımcılarından Denys Chebotarov, "neden The Awakened?" sorusuna şu cevabı vermiş: "Günün birinde bu oyunun remake versiyonunu yapmayı istiyorduk, ama savaş bizi bunu şimdi yapmaya zorladı. Zaten içeriğinin ve hikayesinin büyük bir kısmı hazır olan bir oyun üzerinde çalışmak bize daha tahmin edilebilir ve kurulu bir gelişim döngüsü sunmuş oldu. Bu da günlerimizin büyük bir belirsizlikle geçtiği bu dönemde tam da ihtiyacımız olan şey.

Frogwares savaş koşulları altında oyun geliştirmeye çalışıyor, o yüzden yaptıkları bu seçim de son derece anlaşılır.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum