Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter’dan İlk Oynanış Videosu

Elementary, my dear Watson

Frogware’in yeni Sherlock Holmes oyunu The Devil’s Daughter için birkaç yeni ekran görüntüsünün yanı sıra ilk oynanış videosu da yayınlandı.

Üç ayrı bölümden oluşan videoda Holmes’ün dedektiflik yeteneklerini ve yapımda yer alan mini oyunlardan bazılarını görme fırsatı yakalıyoruz. Mesela hemen ilk başta Holmes’ün o dillere destan gözlem yeteneğini bizzat kullanışına şahit oluyoruz. Karşısındaki kişilerin duruşlarına, kıyafetlerine ve çevredeki detaylara bakarak anında durumu analiz edip karakterlerle ilgili ufak birer bilgi dağarcığı ortaya çıkarıyor, sonra da onları şaşırtan sorular sorup yalanlarını yakalıyor elbette.

Benim en çok dikkatimi çeken şeyse klasik Holmes’tan ziyade giyim kuşam olarak biraz Robert Downey Jr.’ın canlandırdığı karakteri andıran bir Holmes yönetecek olmamız. Bu sefer ikilinin gençliğine gittiğimizi biliyorduk elbette ama böyle bir değişikliği beklememiştim doğrusu.

Son olarak The Devil’s Daughter’ın çeviri ekiplerimizden Crewals tarafından Türkçeleştirildiğini ve kendileriyle bu konuyla ilgili bir röportaj yaptığımızı da bir kez daha hatırlatalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum