Sherlock Holmes, TV Dizisi Olarak Geri Dönebilir!

Hem de projenin başında tanıdık bir isim var.

Filmleri ve BBC dizisi ile kısa süreliğine dünyanın gündemine oturan Sherlock Holmes efsanesi geri dönüyor olabilir. The Hollywood Reporter'ın iddialarına göre bir TV dizisi olarak geri dönecek efsanevi dedektif, maceralarını HBO Max isimli dijital platform üzerinde yaşayacak.

İddialara göre HBO Max bir değil tam iki tane farklı seri üzerinde çalışıyor. THR'ın raporunda, bu iki projenin başına da Robert Downey Jr.'ın geçeceği belirtilmiş. Ünlü Hollywood yıldızının efsanevi dedektif rolünü bir kez daha üstlenip üstlenmeyeceği ise tam olarak bilinmiyor. 

2010 ve 2011 yıllarında iki farklı Sherlock Holmes filminde baş rolleri Robert Downey Jr. ve Jude Law üstlenmişti. Serinin üçüncü filminin 2021 yılında gelmesi planlanıyordu fakat pandemi yüzünden süresiz şekilde ertelendi. Bildiğimiz kadarıyla Downey Jr. ve eşi Susan Downey'nin kurduğu Team Downey isimli yapım şirketi, geniş çaplı bir Sherlock Holmes evreni üzerinde çalışmak istiyor.

Kulağımıza çalınan bu yeni haberler, Team Downey'nin iş başı yaptığı anlamına geliyor olabilir. Bakalım iddialar hakkındaki ilk net açıklamayı ne zaman alabileceğiz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum