Shovel Knight'a Büyük Değişiklikler Geliyor

Kürekli şövalye genişliyor

NES'ten adeta fırlayıp bilgisayar ve konsollarımıza konuk olan platform türündeki Shovel Knight her yönüyle en başarılı modern retro oyunlarından biri olmuştu. Yaklaşık 1 yıl sonrasında Plague Knight'ı konu alan Plague of Shadows adlı bedava bir DLCsi de yayınlanmıştı. 2. DLC Specter of Torment henüz çıkmamışken yapımcı Yacht Club Games, Shovel Knight'a gelecek bir takım değişikliklerin haberini verdi.

Asıl oyun olan Shovel Knight'ın adı Shovel Knight:Shovel of Hope oluyor. Ana oyun ve 2 DLC birleşerek Shovel Knight: Treasure Trove sürümünü oluşturacak. Ayrıca Shovel Knight ve Shield Knight'ın vücutlarının yer değiştirdiği Body Swap modu ve Wii U'da olan yerel co-op modu da güncelleme ile PC sürümüne eklenecek. Yapımcı ekibin gelecek planları arasında 4 kişilik bir yerel oyun modu ve King Knight'ı konu alan 3. DLC bulunmakta.

Yapımcı ekip, oyunculara bedava içerik vermek ve oyuna yeni hikaye eklemek istediklerini dile getirdi. Tabi bununla beraber oyun epey büyüdüğü için ana oyun ve DLCleri ayrı oyunlar olarak satma kararı almışlar. Ancak hali hazırda Shovel Knight'a sahip olan oyuncular tüm ekstra içeriğe ücretsiz sahip olabilecekler. Olmayanlar ise elini çabuk tutsun çünkü Specter of Torment'in çıkışıyla ilkbaharda oyunun fiyatı artacak. Shovel Knight: Treasure Trove, PC ve Switch'e çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum