Sifu'yu Batman Olarak Oynamak İster Misiniz?

Adaletin yumruğu sert olur

Modlara olan bağımlılığımızı bir kez daha kanıtlayacak bir Sifu moduyla karşınızdayız. Daha önce John Wick görünümüne bürünebildiğiniz bu muhteşem oyunda, artık Batman olarak oynayabileceksiniz. Öyle ki bu modlarla hikayenin gidişatı ve ara sahneler bile değişiyor.

Modların tamamı, Voyager Revenge isimli YouTube kanalı tarafından birleştirilmiş. Videonun açıklama kısmında, bu ilginç "macera" için kullanılan modların tamamı listelenmiş. Bu sayede Sifu adeta çehre değiştirerek, Robert Pattinson'ın Batman'i haline geliyor. 

Video içerisinde Pattinson'a ait Batman kostümünü görebiliyoruz. Aynı şekilde oyun içerisinde Catwoman'ın da sahneleri gözlemlenebiliyor. Videonun üzerine "Rorschach" benzeri derin bir seslendirme işi de eklenince bir kez daha Sifu oynamak istiyorsunuz kesinlikle. 

Yukarıda da belirttiğimiz gibi mod, Batman'in yeni filmi için tasarlanmış durumda. Bu video içerisindeki modlar sayesinde karakterin dövüş şemasının değiştiğini ve daha farklı saldırılar gerçekleştirebildiğini de belirtelim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum