Silent Hill 2 PC Enhanced Edition'ın 10. ve Son Güncellemesi Yayınlandı

Bundan sonrası zaten Remake

Silent Hill 2'yi günümüzde PC'de oynamanın en iyi ve en güzel yolu olan hayran yapımı Enhanced Edition'da yolun sonuna gelindi. Geliştirici ekip Silent Hill 2 PC için 10. ve son güncellemeyi yayınladılar.

Silent Hill 2: Enhanced Edition, Silent Hill 2'nin PC versiyonunu günümüz donanımlarıyla uyumlu hale getirirken geniş ekran desteği, yenilenmiş görseller, sesler ve hata düzeltmeleriyle oyunu apayrı bir seviyeye çıkaran bir paket. Ekibin de dediği gibi bu proje "nihai Silent Hill 2 (2001) HD deneyimi" sunuyor.

"Silent Hill 2: Enhanced Edition'un onuncu ve sonuncu güncelleme videosunda geliştirilmiş ortam görselleri, düzeltilen el feneri yansımaları, geliştirilmiş su görselleri, gerçek 60 fps FMV'ler gibi yeni özelliklerin üzerinden geçiyoruz" demiş ekip.

Bunun sonuncu güncelleme olmasının Remake versiyonun yakında çıkacak olmasıyla bir ilgisinin olmadığını da söylemişler. "Zaten iki yıldır bu güncellemenin son güncelleme olacağını planlamıştık. Üzerinde neredeyse yedi yıldır çalıştığımız bu projede yapmak istediğimiz her şeyi yaptığımıza inanıyoruz".

Enhanced Edition'ı siz de web sayfasından indirebilirsiniz.

YORUMLAR
Orcuncharted
2 Eylül 2024 12:33

Dün kurdum bunu ve Silent Hill 2 Remake öncesi bir kez daha oynayacağım :) Yıllar oldu oynamayalı... Ana menüsünü görünce, gerçekten çok özlediğimi de fark ettim.

Parolamı Unuttum