SILENT HILL: Ascension, Yeni Fragmanıyla Karşımızda

İlk bölüm 1 Kasım’da geliyor…

Bildiğimiz üzere, önümüzdeki dönemde birden çok Silent Hill projesi bizleri bekliyor. Onlardan birisi de SILENT HILL: Ascension. Yeni bir fragmanla, interaktif yayın serisi başlamadan önce kendisini bir kez daha bizlere hatırlatmış oldu:

SILENT HILL: Ascension; bizleri dünyanın 2 farklı noktasında, 2 ailenin gizemli hikayesine ortak edecek. Yayınlarda yapılan oylamalara göre alternatif hikâye akışlarından birisi seçilecek. Böylece hikayenin nasıl ilerleyip ne şekilde final yapacağına izleyiciler karar vermiş olacak.

Fragmanda, Hernandez ve Johansen ailelerinin karşı karşıya kaldıkları zorlu durumlar hakkında ufak detaylar da paylaşılmış. Gerilim dozu ne kadar yükselecek, yakında göreceğiz.

Fragmanla birlikte Sony Interactive Entertainment ile yapılan iş birliği de duyuruldu. PS4, PS5, Bravia televizyonlar ve bazı Xperia telefon modellerinde, Sony Pictures Core ve Bravia Core uygulamaları aracılığıyla haftalık yayınlara erişim sağlanabilecek.

SILENT HILL: Ascension serisinin ilk canlı yayını 1 Kasım 2023 Çarşamba saat 04:00’da gerçekleştirilecek. Merak uyandırıyor, bakalım nasıl bir tecrübe olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum