Silent Hill: The Short Message, Kore'de Derecelendirdi

Bu acaba hangi oyun?

Kore Oyun Derecelendirme Komitesi, Silent Hill: The Short Message isminde daha önce hiç duymadığımız bir oyunu derecelendirdi. Oyunun hangi platformlara ait olduğuysa belli değil.

Oyunun yayıncısı UNIANA olarak görülüyor. UNIANA, Konami'nin oyunlarını Kore'de yayımlayan yayıncının ismi. Zaten derecelendirme listesine giren bir diğer oyun olan eFootball 2023'ün yayıncısı da kendileri.

Bir oyunun Kore'de derecelendirildiği ortaya çıkınca oyunun duyurusunun gelmesi de pek fazla zaman almıyor, bu derecelendirmelerin feyk çıkma ihtimali yok. Dolayısıyla bir Silent Hill duyurusu yakındır diyebiliriz.

Konami'nin birden fazla Silent Hill oyunu planladığını ve bunların bazılarını outsource olarak farklı geliştiricilere emanet ettiğini biliyoruz. Şu an ortada üç ayrı Silent Hill oyunu var. Bunlardan biri seriyi devam ettirecek olan tamamen yeni bir oyun. İkincisi Silent Hill 2 Remake (Bloober tarafından geliştiriliyor), üçüncüsü ise bölümler halinde yayınlanacak daha ufak bir oyun. Derecelendirilen oyunun ismi bana üçüncüye daha yakınmış gibi geliyor ama bekleyip göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum