Sinner: Sacrifice for Redemption Steam'e Gelişini Ücretsiz İçerikle Kutlayacak

Günahlar ve bir de tavuk

Sinner: Sacrifice for Redemption geçtiğimiz aylarda Xbox One, PS4, Nintendo Switch ve PC için çıkmıştı, ancak PC'deki çıkışı Discord'a özel gerçekleşmişti. Discord ile olan exclusive anlaşması 19 Şubat'ta son bulacak ve oyun Steam üzerinden de yayınlanacak. Darkstar, oyunun Steam üzerinden çıkışını kutlarcasına hem PC, hem de konsollar için ücretsiz bir güncelleme de yayınlayacak.

Dark Souls benzeri bir oynanışı yalnızca boss savaşları ekseninde sunan bir oyun Sinner: Sacrifice for Redemption. Oyunda başka bir şey yok, hikayesi belli belirsiz, tek yaptığınız istediğiniz sırayla boss'ların arenasına girip onlarla savaşmak. Oyun hakkındaki görüşlerimi Indie Nöbeti yazısında yazmıştım. Öyle ahım şahım bir oyun değil ama yine de türü sevenleri memnun edecek mekanikleri var.

Ana oyun Adam'ın yedi ölümcül günah ve bir de sekizinci boss ile savaşmasını konu alıyordu. Şubat ayında yayınlanacak olan güncellemeyle oyuna yeni bir boss da katılacak: devasa bir tavuk olan Cowardly Modic. Elbette bu boss oyunun 'ölümcül günahlar' temasına tam olarak uymuyor ama o konuda yapacak bir şey yok tabii, bundan sonra eklenebilecek her türlü içerik zaten o temadan uzaklaşacaktı.

Ayrıca bu güncellemeyle oyuna iki yeni silah seti (oyunun silah seçenekleri inanılmaz sınırlıydı) de eklenecek. Bunlardan biri çift kılıç, diğeri ise kılıç ve kalkan şeklinde.

Oyunun New Game Plus modu ise beraberinde üç yeni zorluk getiriyor. Trial of Speed'de Adam'ın hızı artıyor ama yuvarlandığı zaman da artık zarar görebiliyor, Trial of Consequence ise oyuna kalıcı ölüm getiriyor. Bir de Trial of the Sinner var ki bu ikisini birleştirerek "şimdiye kadarki en zorlu deneyimi" sunacakmış. Oyun zaten pek de başarılı olmayan kamera açıları yüzünden olması gerektiğinden zor hale geliyordu, bu yeni modların bu zorluğu ne ölçüde arttıracağını şu an hayal edemiyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum