Sızan Bilgi Doğruysa The Outer Worlds Ağustos'ta Bizimle Olacak

Lütfen olsun çünkü

Özellikle de Fallout (ve elbette Obsidian) hayranları olarak büyük merakla beklediğimiz bir oyun The Outer Worlds. Oyundan gelen her bilgi, her görsel bünyelerde daha bir heyecan yaratıyor ve gelen son haberler de bu heyecanı katlayacak cinsten. Oyunun Steam veritabanına giriş yaptığını fark eden oyuncular çıkış tarihi olarak da 6 Ağustos 2019'un hedeflendiğini gördüler çünkü.

SteamDB girdileri oyun bilgilerinin geliştiriciler tarafından güncellenmesiyle değişiyor, yani bu 6 Ağustos tarihi öyle rasgele ortaya çıkacak bir bilgi değil. Obsidian hızlı davranıp hemen bu tarihi kaldırmış olsa da SteamDB geçmişine baktığımızda hala daha çıkış tarihi olarak 6 Ağustos bilgisine rastlamak mümkün. Çünkü böyle bir bilgi bir kez internete düştü mü onu ortadan kaldırmak mümkün değil biliyorsunuz :)

Bu konuda Obsidian'ın resmi bir açıklaması yok, sırf bu sızıntı yüzünden belki çıkış tarihini biraz öne veya ileriye çekebilirler bile ama görünen o ki pençelerimizi The Outer Worlds'e geçirmek için öyle çok da fazla beklememize gerek olmayacak. Yaz aylarımız oldukça şenlikli geçecek gibi.

The Outer Worlds çok büyük ihtimalle 6 Ağustos 2019'da PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum