Sızan Fragman Yoğun Tepki Alınca Crysis Remastered Ertelendi

Fragman gerçekmiş

Normalde Crysis Remastered'ın ilk fragmanının dün akşam yayınlanması gerekiyordu bildiğiniz üzere, Crysis ve EA resmi hesaplarından bu fragmanın reklamı da bolca yapılmıştı. Ama sonrasında oyun önce Microsoft Store sayfasında listelendi, sonra hazırlanan o 'ünlü fragman' sızıverdi. Fragman tam bir hayal kırıklığıydı.

Bunun gerçek fragman olmadığını düşünenler de oldu, aslında biz de böyle umuyorduk ama anlaşılan sızan gerçek fragmanmış :) Zaten yapılan açıklamada da "sızan fragmanı izlediniz, bilmenizi isteriz ki verdiğiniz iyi ve kötü tepkilerin hepsini okuduk, ve sizleri dinliyoruz!" demişler.

Yani eğer o fragman yanlışlıkla sızmamış olsaydı, dün akşam ciddi ciddi öyle zayıf, hiç de Crysis Remastered gibi görünmeyen bir fragmanla karşımıza çıkacaklardı. Bu sızıntı büyük bir yanlıştan dönmelerine yardımcı olmuş gibi görünüyor.

Oyunun çıkışı da aynı fragman gibi birkaç hafta ertelendi ve Crytek bu süreyi "oyunu Crysis oyunlarında görmeyi umduğunuz standarda taşımak için kullanacağız" diyor.

Crysis'i zaten modlar yardımıyla görsel açıdan daha bile iyi hale getirmek mümkündü, Crysis Remastered'ın bunun üzerine çıkması gerekiyor. Crytek tepkileri iyi değerlendirip bunu sağlamaya çalışacaktır, o yüzden fragman iyi ki sızmış diyelim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum